به گزارش روابط عمومي ادارهكل تبليغات اسلامي كرمانشاه،حجتالاسلام علياوسط کماسي رئيس اداره تبليغات اسلامي اسلامآبادغرب30مهر92 بابيان مطلب فوق افزود:پاسداري از کيان اسلام و شريعت بدون نظارت و مشارکت همگاني در ارشاد و دعوت يکديگر به انجام نيکيها و مبارزه با کژيها ممکن نيست، و اين وظيفه خطير بر دوش همه امت اسلامي از زن و مرد قرار دارد.
وي درادامه تصريح کرد:از چالشهاي مهم فرهنگي عصر حاضر بانوان جامعه اسلامي است، جنگ نرمي که توسط دشمنان داخلي و خارجي وغفلتهاي ما ايجاد شده است وباعث شده كه در عرصه خانواده با هوشمندي کامل تغيير ارزشها و ترويج سبک زندگي غربي در فرهنگ جامعه ايراني، به صورت هدفمند رواج يابد والگوگيري از سبک زندگي غربي در بطن خانوادهها و رفتارها و ارزشهاي ديني و هنجارهاي اجتماعي جامعه رسوخ و نفوذ کرده است که بسياري از آنها با آموزههاي اسلامي همخواني ندارد.
کماسي اضافه كرد:در اين جنگ نرم دشمن، کانون خانواده و به صورت هوشمندانه و با هدف خاص، زنان را مورد تهاجم قرار داده است تا با نابودي کانون خانواده، امنيت اجتماعي از بين برود.
وي به وضعيت فعاليت بانوان مبلغ در اسلام آبادغرب اشاره وخاطرنشان کرد: بانوان مبلغ در سطح شهر آگاهانه، هدفمندانه، عالمانه و در گسترش فرهنگ و معارف اسلامي در عرصه تبليغ وارد شده و باتوجهبه هدف تبليغ وهوشياري و آگاهي از مسائل روز و تاثير گذار انجام وظيفه ميکنند.
رئيس اداره تبليغات اسلامي اسلامآبادغرب عنوان کرد: درحال حاضر تعداد 82 نفرمبلغه بااين اداره درمناسبتهاي مختلف تبليغي و درمراکزآموزشي باين اداره همکاري دارند و اين مبلغات عموما تحصيل کرده حوزههاي علميه و دانشگاه هستندو وجود اين مبلغات در جامعه از رشد کمي وکيفي خوبي برخوردار است.
پنجشنبه 2 آبان 1392 - 19:56