به گزارش روابط عمومي ادارهكل تبليغات اسلامي كرمانشاه، پرويز پروانه کارشناس امور قرآني اداره تبليغات اسلامي گيلانغرب 30مهر 92با اعلام خبر فوق افزود: در اين مراسم حجتالاسلام سيد سيفاله موسوي امام جماعت مسجد جامع گيلانغرب ضمن تبريک ميلاد امام هادي (ع) و فرا رسيدن عيد غديرخم اظهار داشت: برگزاري محافل انس با قرآن موجب ميشود تا قرآن از محجوريت و روي تاقچههاي خانهماندن، بيرون بيايد.
موسوي تشريح کرد: قرآن كتاب هدايت و رحمت است و ما بايد اين كتاب مقدس را الگوي زندگي خويش قرار دهيم وتوجه و انس با معاني و مفاهيم اعتقادي قرآن کريم، راهگشاي مسلمانان در زندگي است.
وي وقوع انقلاب ايران را مرهون توجه به قرآن كريم دانست و گفت: امام راحل به اين دليل انقلاب كردند تا قرآن را در بطن جامعه و مردم قرار دهند و ترويج فرهنگ قرآني در اين کشور اسلامي از دستاوردهاي بزرگ انقلاب اسلامي است که بايد قدردان آن باشيم.
گفتني است، اين محفل انس با قرآن 29مهر92 در مسجد قمر بني هاشم(ع)گيلانغرب برگزار شد.
پنجشنبه 2 آبان 1392 - 19:52