به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي استان بوشهر، حجت الاسلام رحيم اهرمي اظهار داشت: مردمي کردن فعاليتهاي فرهنگي به تقويت روزافزون اين حوزه کمک کرده است چرا که حضور مردم در صحنه ميتواند بسياري از نارسايي ها و کجانديشي ها را اصلاح کند.
وي گفت: براساس سند پنجم توسعه کشور تطبيق و بوميسازي برنامه ها از سياستهاي کلان سازمان تبليغات اسلامي است چرا که در سايه همين نگرش صحيح است که ميتوان بخش عظيمي از جوانان و عموم مردم را به حضور در اين برنامهها سوق داد .
سرپرست اداره تبليغات اسلامي كنگان در ادامه اين خبر كه 22 ارديبهشت 92 عنوان شد، گفت: بزرگترين دغدغههاي اجراي برنامه هاي فرهنگي ناشي از کمبود اعتبارات است كه ميتواند با کمکهاي مردمي برطرف شود، براي اينکه بتوانيم برخي آسيب هاي حوزه فرهنگي را کاهش داده و از بين ببريم، راهي جز واگذاري فعاليت هاي فرهنگي به بخش مردمي نداريم.
دوشنبه 23 ارديبهشت 1392 - 11:9