به گزارش روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، مومني در بازديد از اين نمايشگاه ضمن خيرمقدم به مهماني از کشورهاي تونس، چين، تركيه، پاكستان، اردن، سوييس، اوكراين، ليبي، موريس، سوريه، مصر، الجزاير، موريتاني، آذربايجان، آفريقاي جنوبي، تاجيكستان، يمن، بوسني و هرزگوين، اوگاندا، مالزي، سودان و قطر، به معرفي حوزه هنري پرداخت که مرکز هنر انقلاب است و هنرمندان انقلابي آن را تاسيس کردهاند.
وي همچنين افزود: هنر اسلامي اين نمايشگاه کار هنرمندان نسل معاصر است که در مکتب هنرمندان قديمي و هنرهاي اسلامي کار ميکنند و آثار ويژهاي توليد کردهاند.
سيد عبدالمجيد شريف زاده معاون پژوهشي حوزه هنري در معرفي اين نمايشگاه به مهمانان خارجي گفت: اين نمايشگاه مجموعهاي از آثار 10 هنرمند معاصر است كه با توجه به تداوم هنرهاي اسلامي و سنتي هنوز با سبك و سياق و اصول هنر اسلامي آشنا هستند. هنرمندان ايراني ضمن اين كه ويژگيهاي هنر قديم را مي بينند در عين حال خلاقيت را در آثارشان رعايت و سعي ميكنند اين هنرها را با تفكرات اسلامي ادامه دهند.
شريفزاده درباره اين نمايشگاه نيز توضيح داد: در آثار نمايشگاه "نور و نگاره" ويژگيهاي نمادين بسيار اهميت دارد.
در ادامه اين برنامه مهمانان خارجي از كارگاه تجسمي حوزه هنري بازديد كردند و طي اين بازديد مرتضي گوردزي ديباج مدير مركز هنرهاي تجسمي حوزه هنري به معرفي اين مركز پرداخت و گفت: مركز هنرهاي تجسمي حوزه هنري از زمان تاسيس تا به حال 2500 اثر توليد كرده است.
وي همچنين در بازديد مهمانان از كارگاه مجسمه سازي حوزه هنري گفت: بالغ بر 50 درصد مجسمههاي خوب ايران توسط هنرمندان حوزه هنري ساخته شده است و اين كارگاه بزرگترين كارگاه مجسمهسازي كشور است.
"نور و نگاره" نمايشگاهي از آثار هنرهاي اسلامي در رشته تذهيب، گل و مرغ، از هنرمنداني چون مهدي خوشبختي، زهره زمانيان، مهيندخت سالک مهدوي، کيوان شجاعي، اکرم ضيائي، فريدون فخري جوقان، فرح کيمياقلم، مريم لبانيمطلق، ميترا لشگري و سوسن هداوند است و 52 اثر را شامل ميشود.
جمعه 20 ارديبهشت 1392 - 11:35