به گزارش روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي فارس، حجت الاسلام سيد ولي الله محمودي نژاد مدير کل تبليغات اسلامي فارس گفت:حمد و سپاس خداوند منان را که بار ديگر توفيق حضور در عزاي سرور و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) در روز اربعين حسيني را نصيب مردم فهيم، متدين و ولايت مدار فارس كرد.
وي تصريح کرد: به فضل الهي اين روز بزرگ، به صحنه ي نمايش علاقه مندي دوستداران اهل بيت (ع) درسومين شهر مذهبي کشورمان تبديل شد و مردم ولايت مدار شيراز اربعين امسال در کنار مسئولان يک بار ديگر سيل خروشان عاشورايي خود را به منصه ظهور گذاشتند و ظلم ستيزي، بصيرت و بيداري، همدلي و همراهي، عشق به شهادت و پايداري و استواري را فرياد زده و به دنيا پيام دادند که همواره از دين و اسلام خود دفاع خواهند کرد.
حجت الاسلام محمودي نژاد اظهار داشت: بي ترديد اين حضور با شکوه که در لبيک به نداي ظلم ستيزي رژيم هاي استکباري و در راستاي پيروي از درخواست نماينده ولي فقيه در استان و تصميم شوراي فرهنگ عمومي بود برگ زرين ديگري را در تاريخ سراسر حماسه و ايثار و افتخار اين ديار شهيد پرور ثبت کرد.
مديرکل تبليغات اسلامي فارس از نماينده ولي فقيه دراستان و امام جمعه شيراز، استاندار ولايي و مردمي فارس، مسئولين و مقامات ارشد اين استان و نيز ارگان هاي دولتي، خصوصي، نظامي، هيئات مذهبي، کانون هاي فرهنگي، مداحان و ديگر اقشار حاضر در مراسم باشکوه روز اربعين حسيني در سومين حرم اهل بيت (ع) تشکر و قدرداني کرد و از مردم خواست که اين عزاداري يکپارچه و با شکوه در اربعين سال هاي آينده ادامه يابد.
دوشنبه 18 دی 1391 - 18:58