نظام پيشنهادات
سيد داوود تديني
مسئول اطلاع رساني كارگروه نظام پيشنهادها
«وَ لِكُلٍ دَرَجاتٌ مِمّا عَمِلوا وَ ما رَبُكَ بِغافِلٍ عَمّا يَعمَلون»
«سوره انعام- آيه 132»
براي همگان درجاتي است از روي كارهايي كه كردهاند و پروردگار تو از آنچه ميكنند غافل نيست.
اصل مديريتي پارتو ميگويد كه «از هر ده كاري كه قصد انجام آن را داريد دوتاي آنها 80 درصد از نتيجه مطلوبتان را برايتان به بار ميآورد» حال اگر دو كار فوق را شناخته و اولويت يك را به آنها بدهيم طبعاً بيشترين نتيجه را به دست آوردهايم. اصولاً يكي از رموز موفقيت مديران تخصيص بهينه زمان است. مديري كه بدون اولويتبندي و تشخيص اهميت كارها دست به عمل ميزند پس از صرف وقت زياد درمييابد كه بخش اعظم كارهايش همچنان دستنخورده باقي مانده است. لذا تفكر و تدبير با آنكه مدتي از زمان را به خود اختصاص ميدهد و طبعاً مديران عمل زده جايي را براي آن باز نميكنند لكن از جمله شرايط و لوازمي است كه بهرهوري را ارتقاء ميدهد.
طي مسير با گامهاي موزون و سنجيده و حفظ آهنگ حركت در طول مسير، يكي از شروط لازم جهت دستيابي به هدف و موفقيت است. اگر انسان بتواند انرژي خود را متناسب با مسير مورد نظر تنظيم كند، از ادامه راه و رسيدن به هدف مأيوس نخواهد شد. به همين علت در بسياري از روشهاي موفق در زمينه بهرهوري تدريج و استمرار مشاهده ميشود.
بنابراين رسيدن به هر هدفي، حتي خيلي كوچك نياز به زمان مناسب دارد و به تدريج صورت ميگيرد، اگر تلاشهاي لازم را انجام ميدهيد ولي به نتيجه دلخواه نميرسيد، ناراحت و نگران نشويد؛ به تلاش خود ادامه دهيد و همانند يك باغبان منتظر ميوه درخت خود باشيد.
امام صادق(ع):
مبادا عملي را بر خود لازم گرداني و پيش از 12 ماه از آن دست برداري.
چهارشنبه 19 آبان 1389 - 13:32