كتاب
آرمين سليماني
به گزارش روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، اين كتاب تلاشي است تا راهنماي نگارش تحقيقات در علوم انساني و تاريخ قرار گيرد.
در كتاب «روش تحقيق و پژوهش علمي در تاريخ» نويسنده سعي كرده است تا بتواند روشهاي علمي و تمهيدهاي لازم در يك تحقيق (با ويژگيهاي علمي و مقبول روز دنيا) را به خوانندگان ارائه دهد.
در بخشي از پيشگفتار كتاب آمده: «اگر تاريخ از سر واقعيت نگاشته شده و مبتني بر روشهاي علمي باشد، نه تنها دلنشين و لذتبخش خواهد بود، بلكه بهگونهاي كاربردي همچون گنجينهاي متبرك و ارزشمند مورد استفاده تمامي صاحبان معرفت در همه علوم قرار ميگيرد».
«روش تحقيق و پژوهش علمي در تاريخ» با شمارگان 2000 نسخه در نوبت چاپ نخست، روي 313 صفحه كاغذ تحرير سفيد 70 گرمي توسط مؤسسه انتشارت اميركبير وابسته به سازمان تبليغات اسلامي در چاپخانه سپهر منتشر شده است.
گفتني است، اطلاعات تكميلي كتاب (براساس فهرست نويسي فيپا) در آدرس اينترنتي http://www.amirkabir.net قابل مشاهده و دسترسي براي علاقهمندان است.
سهشنبه 7 اسفند 1386 - 10:14